Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strafschop Kane voorkomt uitschakeling Tottenham

Laatste update:

Tottenham domineerde vrijwel de hele eerste helft, maar ging toch met een gelijke stand rusten. De eerste kans was meteen raak geweest voor the Spurs: na negen minuten kreeg Kasper Schmeichel een hard schot van Nacer Chadli niet onder controle, waarna Christian Eriksen met een rebound voor de 1-0 kon zorgen. Leicester, zonder de geblesseerde sensatiespits Jamie Vardy, kwam er amper aan te pas. Toch werd het na nog geen twintig minuten voetballen gelijk op White Hart Lane.

Marcin Wasilewski won bij een hoekschop het duel van Toby Alderweireld en vond met zijn kopbal de verre hoek: 1-1. Het was het eerste officiële doelpunt van Leicester in 308 minuten. Tottenham bleef ondanks de gelijkmaker het balletje rustig rondspelen en Leicester miste duidelijk de impulsen van Vardy. The Foxes hielden echter stand en kwamen een minuut na rust zelfs op 1-2: Shinji Okazaki schoot eerst op Vorm, maar trof in de rebound via de paal wel doel.

Tottenham was niet van plan om zich bij de onverwachte en onverdiende achterstand neer te leggen, maar veel grote kansen creëerde menniet. Nacer Chadli besloot in de handen van Schmeichel, een hakballetje van Eriksen ging voorlangs, Alderweireld mikte over en Schmeichel dook een knal van Nabil Bentaleb uit de hoek. Mauricio Pochettino hoopte met Kane, die na 65 minuten inviel, nog wat te kunnen forceren, en dat lukte. Na een handsbal mocht de Engelsman na 89 minuten aanleggen vanaf elf meter en hij faalde niet: 2-2.

Als Harry Kane invalt, zingen de supporters van Leicester City gekscherend: 'You're just a shit Jamie Vardy!' Minuut 89: Kane maakt de 2-2 en staat nu op 50 goals in 104 wedstrijden! Baas! #Hurricane COYS #THFC #LCFC #TOTLEI #FACUP

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties