Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strafschoppen bezorgen Fenerbahçe zege, Kuyt krijgt flinke trap na

Laatste update:

Gençlerbirligi won in mei 2000 voor het laatst in Kadiköy en slaagde er ook dit keer niet in om drie punten mee naar de hoofdstad te nemen. In de eerste helft bood de ploeg van Mehmet Özdilek nog uitstekend tegenstand; men ging mee in het hoge speltempo dat Fenerbahçe hanteerde. De thuisploeg kwam niet tot veel kansen. Na zeven minuten dook Ramazan Köse een vrije trap van Emmanuel Emenike uit de hoek en na een kwart wedstrijd werd een doelpunt van Moussa Sow afgekeurd, omdat hij al een overtreding had gemaakt op Ramazan. De keeper moest zich geblesseerd laten vervangen door Ferhat Kaplan.

Ferhat moest in het eerste bedrijf nog tweemaal in actie komen: hij pareerde een vrije schop van Caner Erkin en hield Bekir Irtegün van scoren af. Gençlerbirligi kreeg zelf één goede mogelijkheid: na tien minuten kopte men na een counter voorlangs. De Gele Kanaries, die al één jaar en 24 dagen niet meer hebben verloren in het Sükrü Saraçoglu Stadion, namen na rust afstand van de gasten uit Ankara. Tien minuten na rust werd een knal van Gökhan Gönül met de hand geraakt en scheidsrechter Cuneyt Cakir legde de bal op de stip.

Emre schoot beheerst raak en deed datzelfde twintig minuten voor tijd bij de 2-0. Hierdoor was de wedstrijd beslist en bij Gençlerbirligi, dat slechts vier punten boven de rode streep staat, groeide de onvrede. Dat bleek wel toen Jean-Jacques Gosso basisspeler Dirk Kuyt bij de achterlijn ogenschijnlijk natrapte (zie video). Het bleef bij 2-0 en de Alkaralar moeten rekening blijven houden met degradatie, terwijl Fenerbahçe drie belangrijke punten pakte in de strijd om de landstitel.

Süper Lig
Fenerbahçe
2 - 0
Gençlerbirligi

Meer nieuws

VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
16
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
13
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties