Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stralende Ronaldo wint drie prijzen: 'Dit is de laatste prijs, niet?'

Laatste update:

Het hakdoelpunt tegen Valencia werd tot het mooiste doelpunt van het voorbije seizoen verkozen. "Ik ben erg blij dat mijn doelpunt de meeste stemmen heeft gekregen", vertelde Ronaldo toen hij op het podium zijn eerste prijs in ontvangst nam. "Ik wil mijn collega's bedanken. Zonder hen zou ik deze doelpunten niet kunnen maken." Ronaldo bleef in deze verkiezing Lionel Messi (Barcelona) en Giovani dos Santos (Villarreal) voor.

Enkele minuten later eindigde Ronaldo ook als eerste in de verkiezing van Aanvaller van het Jaar, vóór Diego Costa en Carlos Vela. "Deze prijs vind ik echt geweldig. De dubbel. Ik ben gelukkig. Het is een eer. Ik wil iedereen bedanken voor hun stem. Een terechte prijs." Bij het in ontvangst nemen van de trofee van Speler van het Jaar werd duidelijk dat hij door zijn repertoire heen was. "Ik weet niet meer wat ik moet zeggen. Dit is de laatste prijs, niet? Het is een heel mooi om een hattrick aan prijzen te winnen."

Na afloop van het gala stond Ronaldo de media te woord. "Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik drie prijzen zou winnen. Ik ben verrast, blij verrast. Ik zal ze in mijn museum op Madeira bewaren, ik nodig jullie allemaal uit om ze te komen bekijken." Ronaldo heeft na de succesvolle avond tijdens het LFP-gala een nieuwe doelstelling. "Ik ben erg blij dat ik de fans kan verblijden met mijn spel en doelpunten. Daarom hoop ik hier over een jaar weer te staan. Het belangrijkste is dat je als collectief prijzen wint, maar individuele prijzen zijn ook belangrijk."

Cristiano Ronaldo wint de volgende Ballon d'Or

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties