Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stralende Tijjani Reijnders reageert na AZ - Lazio op interesse van Ajax

Laatste update:

Volgens Reijnders zijn avonden als die tegen Lazio de reden waarom hij profvoetballer is geworden. "Dit zijn de lekkerste avonden voor een voetballer. Hier speel je voor, om in zo'n toernooi door te gaan", aldus de middenvelder. "Vorig jaar strandden we hier. Nu hebben we een mooi moment te pakken. Op een gegeven moment hadden we een paar hele mooie aanvallen, dan kan er wel een glimlachje vanaf. Dat zag je terug in ons spel. Er was veel spelvreugde. Er konden er meer in, maar al met al hebben we een hele mooie pot gespeeld tegen een grote club."

Afgelopen week kwam via De Telegraaf het bericht door dat Reijnders in de nadrukkelijke belangstelling zou staan van Ajax. Met het binnenhalen van de AZ-middenvelder wil Ajax voorsorteren op een vertrek van Edson Álvarez, van wie verwacht wordt dat hij komende zomer de deur achter zich dichttrekt. Reijnders heeft die geruchten zelf ook meegekregen. "Natuurlijk lees je dat", gaat hij verder. "Maar voor mij ligt de volledige focus op AZ en ik wil me niet laten afleiden. Ik laat het aan me voorbij gaan. We zijn hier met mooie dingen bezig, dat wil ik eerst afhandelen."

Afgelopen week werd Reijnders wel apart genomen door Jansen om het over de berichten te hebben. "Dat was een goed gesprek, meer kan ik daar niet over zeggen. Ik hoef daar ook niet meer over te zeggen. Hij vindt het een mooi compliment en zo zie ik het ook", zegt Reijnders. "Ik wil me elke wedstrijd in de picture zetten. Het team helpt me daarbij. Dan zie ik in de zomer wel wat er gebeurt. Ik heb niet voor niets een nieuw contract getekend tot 2027. Je wil je elke wedstrijd laten zien."

Europa Conference League
AZ
2 - 1
Lazio
Is Tijjani Reijnders een aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
2
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties