Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Streppel meest geschikte kandidaat om vacante positie in Arnhem op te vullen'

Laatste update:

In onze poll op de frontpage kon er gekozen worden voor zes namen: Jurgen Streppel, Erwin van de Looi, Henk Fraser, Alfred Schreuder, Mario Been en Alex Pastoor. Ook kon er gestemd worden op de optie 'iemand anders'. Dat laatste werd gedaan door negentien procent van de kleine 17.000 stemmers. Been, momenteel werkloos als coach, zit daar met achttien procent dicht bij in de buurt.

Dé favoriet is echter Streppel, die de laatste jaren uitstekend werk heeft geleverd bij Willem II. Hij degradeerde in het seizoen 2012/13 met de Tilburgers naar de Jupiler League, maar mocht blijven zitten en bewees het gelijk van het bestuur. Een jaar later bracht hij de Tricolores terug naar de Eredivisie, waar zijn ploeg indruk maakte. Met goed, aanvallend en attractief voetbal eindigde de promovendus vorig seizoen op de negende plek. Ook dit jaar is er weer progressie zichtbaar bij het afgelopen zomer fors vernieuwde elftal, maar Willem II heeft al laten weten dat het Streppel absoluut niet wil laten gaan.

ADO Den Haag-coach Fraser ontving dertien procent van de stemmen, terwijl Schreuder en Pastoor het met respectievelijk negen en acht procent moeten doen. Van de Looi, die in zijn actieve carrière tussen 1991 en 1997 als speler voor Vitesse uitkwam, blijkt het minst populair. De huidig coach van FC Groningen ontving slechts zes procent van de stemmen.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
4
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
76
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
38
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties