Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strijdlustig Cambuur gaat in laatste elf minuten onderuit

Laatste update:

Cambuur begon de eerste wedstrijd onder leiding van Sipke Hulshoff fel en liep binnen het kwartier al tegen de eerste gele kaart op, toen Kevin van Veen hard door ging op Mark van der Maarel. De strijd die de Friezen in de wedstrijd legden betaalde zich na ruim 25 minuten spelen bijna uit toen Van Veen een vrije trap richting de kruising schoot, maar Robbin Ruiter nog net bij de bal kon. De keeper van de Domstedelingen kon tien minuten later nog een keer aan de bak bij een goed schot van Jack Byrne en de daaropvolgende corner, die Marvin Peersman bijna in het doel kopte.

In de laatste tien minuten van de eerste helft kreeg Utrecht meer grip op de wedstrijd, al kreeg het vlak voor rust wel een tegenvaller te verwerken; Yassin Ayoub kreeg in het begin van de wedstrijd al een stevige beuk op zijn ribben en moest zich vlak voor rust laten wisselen. Zijn vervanger Andreas Ludwig liet zich meteen zien met een goede actie, maar zijn schot eindigde naast het doel van Leonard Nienhuis, die in de eerste helft nauwelijks in actie hoefde te komen.

In de tweede helft leek het felle begin Cambuur een beetje op te breken; de ploeg liet het initiatief aan de bezoekers en zakte ver in, met enkel Rai Vloet en Van Veen als vooruitgeschoven pionnen. Na bijna een uur spelen betaalde de Utrechtse druk zich bijna uit, maar een kopbal van Ramon Leeuwin kon van de lijn worden gehaald. Die kans gaf de bezoekers duidelijk vertrouwen en Utrecht drong verder aan. De ploeg kwam bijna op voorsprong via Sébastien Haller, maar de Fransman kreeg zijn hoofd niet tegen de bal. Een goed schot van Nacer Barazite werd vlak daarna gekeerd door Nienhuis.

De keeper moest een kwartier voor tijd weer aan de bak bij een vrije trap van Timo Letschert, vlak nadat Bas Nijhuis aan de andere kant niet aan een penalty voor Cambuur wilde. Ruim tien minuten voor tijd viel de treffer voor Utrecht dan toch: Ludwig gaf de bal goed voor en Van der Maarel tekende met een knappe kopbal voor de eerste treffer van de wedstrijd. Haller verdubbelde vijf minuten later de voorsprong door een corner van Barazite binnen te koppen. FC Utrecht staat nu qua punten gelijk met NEC en ziet Feyenoord nog maar één punt boven zich.

Minuut 12: de fans van SC Cambuur zijn de opgestapte Henk de Jong nog niet vergeten! Staande ovatie en spreekkoren! #camutr

(Video via @MarkCaldenhoven)

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 12 februari 2016

-
Eindigt SC Cambuur onder de rode streep?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
17
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties