Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman: 'Dokter vertelde mij dat ik nooit meer 90 minuten zou spelen'

Laatste update:

"Nadat ik mijn eerste blessure had opgelopen (in maart 2014, red.) kwam ik terug en een paar maanden later kreeg ik de tweede, waarna ook nog een derde volgde toen ik niet eens speelde. Ik heb toen bijna twee jaar niet gespeeld en die laatste blessure was het zwaarst. Ik was onder het mes geweest en had daarna zes of zeven maanden gerevalideerd en toen hoorde ik dat ik nog een keer geopereerd moest worden", blikt hij terug in gesprek met The Independent.

"Dat was een enorm moeilijke periode. Ik dacht toen: 'Misschien lukt het me niet meer om terug te komen.' Er waren mensen die mij vertelden dat ik niet meer op het hoogste niveau zou kunnen spelen en toen de dokter mij vertelde dat ik nooit meer de volle negentig minuten zou spelen, had ik wel even een moment van: 'Oh…' Dat was erg moeilijk, maar ik ben blij dat ik zijn ongelijk heb kunnen bewijzen."

"Ik ben toen niet onder het mes gegaan en geloofde erin dat ik de top weer zou gaan bereiken. Het was een risico, maar ik heb hem wel genomen", gaat Strootman, die dinsdag met AS Roma in de halve finales van de Champions League aantreedt tegen Liverpool, verder. "Ik voel me nu geweldig, voor wedstrijden als deze halve finale en de kwartfinale tegen Barcelona doe je het allemaal. Er werd mij verteld dat ik nooit meer op dit niveau zou spelen, maar hoger dan deze wedstrijden kom je als voetballer nauwelijks."

Denk jij dat AS Roma de finale van de Champions League gaat bereiken?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties