Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman druipt met negatieve hoofdrol af na 'Derby della Capitale'

Laatste update:

Thomas Strakosha moest al twee keer in actie komen bij goede mogelijkheden voor Edin Dzeko en Mohamed Salah voordat Lazio wat onder de druk van de thuisploeg uit wist te komen. Een eerste kans voor de bezoekers, die met Stefan de Vrij in de basis en Wesley Hoedt op de bank begonnen, was echter ook meteen raak. Keita Baldé stoomde op en verraste Wojciech Szczesny met een verdekt schot in de rechterhoek.

Daniele De Rossi maakte zijn tweede doelpunt ooit in de 'Derby della Capitale'.

Marco Parolo liet zo'n tien minuten voor de onderbreking een grote kans liggen om de voorsprong te verdubbelen en die misser kwam de bezoekers op slag van rust duur te staan. Strootman ging zonder geraakt te zijn neer in de zestien en Daniele De Rossi knalde vanaf de stip de gelijkmaker binnen. Vlak na de thee had het helemaal bergafwaarts kunnen gaan voor Lazio toen Dzeko uit mocht halen. Strakosha zat echter goed bij een inzet van de Bosniër. Dusan Basta zette i Biancocelesti vervolgens weer op voorsprong: een van richting veranderd schot van Serviër was Szczesny te machtig.

Met Francesco Totti in de ploeg voor De Rossi en Hoedt op het veld in plaats van de geblesseerd uitgevallen De Vrij ging Roma weer op zoek naar een doelpunt. Het was echter de stadsgenoot dat op de counter het gevaarlijkst was. Felipe Anderson mocht vijf minuten voor tijd helemaal alleen richting Szczesny, maar slaagde er niet in de Pool te passeren. Die had een paar minunten later minder geluk toen ook Senad Lulic door mocht stormen richting het doel. De middenvelder behield het overzicht en stelde Keita in staat om de 1-3 binnen te prikken. Een rode kaart voor Antonio Rüdiger diep in blessuretijd maakte vervolgens de misère compleet.

Kevin Strootman is de schwalbekoning van Rome!?? Hij verdient een strafschop voor AS Roma tegen S.S. Lazio op een manier waar hij niet trots op zal zijn!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 30 april 2017

-
Vind jij dat Lazio het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
48
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties