Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman: 'Hij vertelde mij meermalen dat ze me nodig hadden'

Laatste update:

"Ik ken hem van mijn tijd bij AS Roma, en hij wilde me graag hebben. De club deed er alles aan om me te halen en ook de trainer belde me meermalen met de boodschap dat ze me nodig hadden. Dat gaf me een goed gevoel en dat vertrouwen probeer ik nu waar te maken", legt hij uit in gesprek met Voetbal International.

Strootman speelde tot nu toe zes wedstrijden in de Ligue 1 namens les Olympiens en geeft aan dat zijn eerste ervaringen met het Franse voetbal positief zijn: "Toch kun je de echte conclusie, denk ik, pas over een tijdje trekken, als je over een langere periode onder deze weerstand hebt gespeeld. Met Marseille is voor mij ook een nieuw avontuur begonnen."

Strootman woonde de afgelopen vijf jaar in Italië en geeft aan dat het leven in een andere cultuur even wennen is. Daarnaast wordt er in Frankrijk anders gespeeld dan in de Serie A: "In Italië is het veel meer tactisch, in Frankrijk is het veel meer fysiek. Ze gaan tweehonderd kilometer per uur en dat blijven ze gewoon de hele wedstrijd doen. In Italië is het meer de momenten uitkiezen als ploeg om toe te slaan. Dat is wel een groot verschil en merk ik elke wedstrijd", sluit hij af.

Denk jij dat Kevin Strootman de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
1
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
2
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties