Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman: 'Ik heb niemand van hen gesproken, ik hoef niet altijd te reageren'

Laatste update:

"Juventus? Ik heb met niemand gesproken. Als jullie iets opschrijven, hoef ik er niet altijd op te reageren. Ik denk alleen aan Roma. Ik sta altijd op het veld, waar ik train met mijn ploeggenoten, en ik hoef niet overal op te antwoorden", vertelde hij in gesprek met verslaggevers. De Romeinen zouden volgens de laatste geruchten 45 miljoen euro willen zien voor Strootman.

De middenvelder lijkt echter van zins om in de hoofdstad te blijven en vindt dat zijn team, ondanks een 4-1 oefennederlaag tegen Celta de Vigo, klaar is voor het nieuwe seizoen: "Of we goed genoeg zijn om kampioen te worden? Als ik zeg dat we een Scudetto-team hebben en we dan een wedstrijd verliezen, liggen we meteen onder vuur. We moeten elke wedstrijd duidelijk maken dat we grote plannen hebben met dit team, zonder het over de competitie te praten. Misschien kunnen we het er in februari of maart over hebben…"

Zie jij AS Roma als een goede kanshebber voor de Italiaanse landstitel?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties