Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman: 'Met dit team op het EK? Na Ierland konden we er nog niks van'

Laatste update:

"Natuurlijk waren we liever meteen goed begonnen tegen Ierland", liet Strootman weten aan SBS6. "Maar misschien hadden we wat tijd nodig in deze samenstelling. We hebben in elk geval een week goed getraind, ik ben blij dat er een stijgende lijn in zat deze twee weken en ben blij dat we gewonnen hebben. Deze wedstrijden zijn belangrijk voor het vertrouwen. Oostenrijk ging misschien niet honderd procent, maar dat maakt ons niet uit."

Strootman benadrukte dat iedereen bij Oranje graag wil dat er weer een goede sfeer ontstaat rond het nationale team. "Ik denk dat we ook een goed begin hebben gemaakt. Nu is het tijd voor vakantie en daarna begint de kwalificatie. Of wij met dit team een rol zouden kunnen spelen op het EK? Dat is wel erg opportunistisch. Een week geleden na Ierland konden we er niets van en hoorden we niet thuis het EK, en nu dan ineens wel? Bovendien zijn we niet gekwalificeerd", aldus Strootman.

-
Oranje had met dit team niet misstaan op het EK 2016

Meer nieuws

Graafschap-fans eisen dat duel wordt stilgelegd na medisch noodgeval op tribune
3
'Man United schakelt razendsnel door na vertrek Varane en ziet opvolger in PL'
5
Gijp snapt niks van aanstelling Lodeweges en oppert 102-voudig international
6
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 in de Eerste Divisie wonnen?
3
KNVB grijpt keihard in en legt scheidsrechter levenslange schorsing op
11
Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
7

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties