Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman prijst 'koopje van Sabatini': 'Je zag het bij de eerste trainingen al'

Laatste update:

Alisson kan terugkijken op een uitstekend verlopen finale. Na rust zette Tottenham aan in de jacht op de gelijkmaker. Mede dankzij goed keeperswerk van Alisson bleef de voorsprong behouden en wonnen the Reds met 0-2. Waar de UEFA voor Virgil van Dijk koos als man van de wedstrijd, werd de Braziliaanse doelman door de supporters van Liverpool verkozen tot man van de wedstrijd.

In de verloren Champions League-finale van vorig jaar tegen Real Madrid ging Karius twee keer lelijk in de fout. De Duitse keeper werd vervolgens verhuurd aan Besiktas, terwijl Liverpool 62,5 miljoen euro neertelde voor Alisson. Dat laatstgenoemde tot de uitblinkers behoorde tegen Tottenham Hotspur, is voor Strootman geen verrassing. "Nee, want ik heb Alisson als ploeggenoot meegemaakt bij Roma. Daar zag je bij zijn eerste trainingen al: wereldkeeper, zó betrouwbaar. In de top kan dat cruciaal zijn", zegt de Oranje-international in gesprek met De Telegraaf.

In de zomer van 2016 werd Alisson door Roma voor acht miljoen euro overgenomen van Internacional. "Hij was een koopje van oud-technisch directeur Walter Sabatini'', weet Strootman. "Alisson zat in dat eerste jaar nog op de bank, keepte alleen in de Europa League. Maar iedereen voelde wel aan: hij wordt eerste keeper. En op termijn maakt-ie ook nog een volgende carrièrestap. Een topper in het veld, maar ook als persoon daarbuiten. Gewoon een goeie vent."

-
Alisson Becker is de beste keeper ter wereld

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
9
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties