Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak

Laatste update:

Maandag werd officieel bevestigd wat al wekenlang in de lucht hing: Slot is vanaf komend seizoen de trainer van Liverpool. Volgens verschillende media tekent hij een contract voor drie jaar, tot medio 2027.

The Athletic weet hoe het is begonnen tussen Slot en Liverpool, ruim een maand geleden. Half april stapte technisch directeur Richard Hughes op het vliegtuig naar Nederland. Op dat moment was Sporting Portugal-trainer Rúben Amorim overigens nog degene die het meest aan Liverpool werd gelinkt.

Maar Hughes had een afspraak met iemand anders: Slot. De technisch directeur van de Engelse club had toen al op verschillende manieren research gedaan, waardoor hij de Feyenoord-trainer al goed kende.

Eén van de personen die Hughes en de andere bestuursleden van Liverpool informatie hadden gegeven over Slot, was Lijnders. En dat terwijl de huidige trainersstaf van Liverpool niet eens was gevraagd hoe zij dachten over de opvolger van Klopp.

Slot en Lijnders kenden elkaar echter goed. Toen eerstgenoemde ongeveer tien jaar geleden zijn trainerscarrière begon, ging hij bij Lijnders langs om over elkaars ideeën te praten. Inmiddels ziet Lijnders Slot als de beste Nederlandse trainer die er is: hij is tactisch sterk en een uitvinder, met een duidelijke speelstijl en een geschikte persoonlijkheid.

Mede daardoor noemde Lijnders Slot al regelmatig als hij in de afgelopen jaren een gesprek had met belangrijke mensen bij Liverpool. Overigens sprak Hughes volgens The Athletic ook nog met een aantal spelers die onder Slot hebben gespeeld, waaronder AFC Bournemouth-verdediger Marcos Senesi.

Dat zorgde er mede voor dat Hughes besloot om voor Slot te gaan. Beide partijen praatten met elkaar in april, en die gesprekken verliepen goed. Om vervolgens te voorkomen dat er al geruchten zouden ontstaan vóór de bekerfinale van Feyenoord tegen NEC op 21 april, wachtte Liverpool tot de woensdag daarna (24 april) voordat de gesprekken met Feyenoord werden geopend. Uiteindelijk kwamen beide partijen dus tot een akkoord, dat maandag wereldkundig werd gemaakt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
4
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
24
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
33
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties