Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman verbaast zich over Barcelona: 'Vreemd, normaal doen ze dat nooit'

Laatste update:

"Het was een heel speciale avond voor alle romanisti en veel Italianen. We bleven ervoor knokken en deden er alles aan om resultaat te boeken. We wisten dat het lastig zou worden tegen een zo'n goede ploeg, maar we hebben alles gegeven. Ik moet ook de fans bedanken dat ons stadion volgepakt zat. Ik heb ook gezien dat andere Serie A-clubs ons gefeliciteerd hebben, dat is erg mooi", zegt Strootman tegenover Roma Radio.

"Ik zag iedereen ervoor vechten, van de materiaalman tot de fans. Iedereen wilde dit resultaat", vervolgt de Oranje-international, die het opvallend vond dat Barcelona al snel tijd begon te rekken. "Vreemd, normaal doet Barcelona dat nooit. Ze willen altijd voetballen, maar al vanaf de eerste minuut begonnen ze ermee. We hebben hun angst uitgebuit. De team dat het het meest verdiende, is naar de halve finale."

Strootman heeft geen voorkeur welke ploeg Roma gaat treffen in de halve finale: "Alle halvefinalisten zullen sterk zijn. We hebben nu het doel om de finale te halen. Kiev is ons doel. We staan in de halve finale, maar dat is niet genoeg. De andere ploegen zullen ook niet staan te juichen als ze ons loten. Als ze wel tegen ons willen spelen: kom maar op! We respecteren iedereen, maar vrezen niemand."

-
Verwacht jij dat AS Roma de finale gaat halen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
0
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
7
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties