Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman verdwijnt naar de bank: 'Het zegt iets over de status'

Laatste update:

Volgens de voormalig bondscoach heeft het waarschijnlijk te maken met de specifieke rol die de linkspoot invulde bij AS Roma: "Dat is eigenlijk het enige wat ik kan verzinnen. In Italië werden toch andere dingen gevraagd dan in Oranje", vertelt Van Marwijk in een interview met De Telegraaf.

"Het overkwam Mark (van Bommel, red.) ook toen hij naar AC Milan ging. Daar speelde hij net als Kevin toch iets meer naar achteren." Tegelijkertijd zegt het passeren van Strootman ook iets over de staat van het Nederlands elftal, aldus de 66-jarige Van Marwijk, wiens laatste klus het bondscoachschap van Australië was.

"Laat ik ermee beginnen dat het wel iets zegt over de status van het Nederlands elftal als je zo'n jongen op de bank hebt zitten. Kennelijk hebben we meer kwaliteit dan we onszelf aanpraten." Strootman ruilde AS Roma onlangs in voor Olympique Marseille en maakte in het met 2-3 gewonnen duel met AS Monaco zijn debuut voor de club uit Zuid-Frankrijk.

-
Zou jij Kevin Strootman momenteel ook op de bank zetten?

Meer nieuws

Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties