Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Strootman verzoekt Roma te gaan praten met United'

Laatste update:

De 24-jarige middenvelder raakte begin maart zwaar geblesseerd in de wedstrijd Napoli-AS Roma en moest daardoor een kruis maken over de rest van het seizoen 2013/14 en het WK 2014 in Brazilië. Roma schreef Strootman eind augustus, begin september in voor de groepsfase van de Champions League. Dat duidde er al op dat men geloofde dat hij een rol van betekenis kan spelen voor de club in Europa, voor de winterstop aanbreekt. Inmiddels is Strootman alweer bijna terug.

Trainer Rudi Garcia blijft echter voorzichtig met de Oranje-international: hij wil niet dat Strootman snel een terugval krijgt. Als de berichtgeving van Goal klopt, is het echter de vraag hoeveel wedstrijden Strootman dit seizoen nog zal spelen voor de club uit Rome. Manchester United wordt al vele maanden aan hem gelinkt. Dat het in de zomer niet van een transfer kwam, lag simpelweg aan de fysieke gesteldheid van Strootman. Landgenoot Louis van Gaal wil hem echter dolgraag toevoegen aan zijn selectie.

Het middenveld van Manchester United heeft in de ogen van de trainer keihard iemand nodig als Strootman. Aan het geld zal het niet liggen: United heeft vele tientallen miljoenen euro's over voor de ex-speler van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV en is ook bereid zijn salaris te verdrievoudigen. Laatst verhoogde AS Roma zelf het loon van Strootman al, om aan te geven hoe blij men is met hem. Toch lijkt het erop dat Strootman niet te vermurwen is en dat hij het liefst rond de jaarwisseling naar de Premier League gaat.

Roma staat op zich sterk. De club werkt pas anderhalf seizoen met Strootman samen, betaalde minstens 17,1 miljoen euro voor hem aan PSV en heeft hem nog tot medio 2018 onder contract staan. De noodzaak tot onderhandelen is er dan ook niet, al kan het lastig worden wanneer Strootman zijn kont tegen de krib gooit en blijft volhouden dat hij graag naar Old Trafford wil vertrekken. Dan zou er een moeilijke werkverhouding kunnen ontstaan.

Niemand bij i Giallorossi wilde de laatste maanden overigens hardop nadenken over een afscheid van Strootman in januari 2015. "Hij wordt onze winteraanwinst!", zei algemeen directeur Walter Sabatini stellig. "We zijn trots dat we Strootman in onze selectie hebben en hij is niet te koop", gaf Sabatini's collega Mauro Baldissoni daarna aan. Zelf voorzitter James Pallotta benadrukte dat Roma echt niet van plan was mee te werken aan een transfer. "Het gaat niet gebeuren. Ik heb de media laten weten dat ze papier kunnen besparen, ze hoeven er niet meer over te schrijven. Wij hebben geen enkele interesse om Strootman te verkopen", zei hij drie weken geleden stellig..

Denk jij dat AS Roma mee zal willen werken aan een transfer voor Kevin Strootman?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties