Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman: 'We mogen geen excuses meer hebben'

Laatste update:

"We moeten stoppen met praten en het op het veld laten zien. Het zal een lastige uitwedstrijd worden, maar wij mogen geen excuses meer hebben", zegt de 28-voudig international in gesprek met de NOS. "We moeten ervoor zorgen dat wij het waard zijn om het shirt te dragen van het Nederlands elftal, om voor ons land uit te komen."

Nadat Oranje ontbrak op het EK in Frankrijk wil Strootman tegen Zweden een goed begin maken op weg naar het WK in Rusland. De oefennederlaag tegen Griekenland werkte niet mee aan het vertrouwen van de Oranje-international, al denkt Strootman dat het zwakke spel te maken kan hebben gehad met het feit dat het ging om een oefenwedstrijd. "Misschien doen we dat onbewust en denken we vooral vanuit balbezit, om goals te maken en om het publiek te vermaken", aldus Strootman.

-
Plaatst het Nederlands elftal zich direct voor het WK in Rusland?

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
4
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
32
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
103
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
42
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties