Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Struijk vraagt Belgisch paspoort aan; mogelijk Rode Duivel in maart

Laatste update:

De Telegraaf schreef dinsdag dat Struijk de inzet is in een felle strijd tussen de Belgische en Nederlandse voetbalbond. Martínez heeft reeds een uitgebreid telefoongesprek gehad met de verdediger, die in België werd geboren omdat zijn ouders destijds bij een havenbedrijf in Antwerpen werkten. Op zijn derde verhuisde het gezin naar Den Haag, waar hij in de jeugd van ADO Den Haag terechtkwam.

Hoewel de voorkeur voor Struijk uitgaat naar het Nederlands elftal, hoopt Martínez hem met een charmeoffensief voor België te laten kiezen. Voorwaarde is wel dat hij een Belgisch paspoort heeft. Daarover beschikt hij momenteel nog niet, maar tegenover de krant bevestigt de KBVB dat Struijk de aanvraagprocedure heeft geopend. In maart staat de volgende interlandperiode op het programma en Martínez overweegt hem dan op te roepen.

De Rode Duivels spelen dan drie interlands in negen dagen tegen Wales (24 maart), Tsjechië (27 maart) en Wit-Rusland (30 maart). De Spaanse trainer is voornemens om een brede selectie op te roepen. Volgens de Belgische krant wil bondscoach Frank de Boer niet reageren op de ontwikkelingen rond Struijk. Dat doet hij pas wanneer hij in maart zijn selectie bekendmaakt, zo klinkt het. Martínez lijkt zeker een kans te hebben, want de concurrentie bij Oranje is met onder meer Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Sven Botman en Nathan Aké erg groot.

Martínez wil met het oog op het EK van dit jaar en het WK van 2022 in Qatar een verjongingsproces doorvoeren bij de Belgische ploeg. Onder meer Jan Vertonghen en Toby Alderweireld naderen het einde van hun interlandcarrière en wat betreft de nieuwe generatie verdedigers is Struijk een serieuze optie voor de Spaanse trainer. De 1.90 meter lange centrale verdediger maakt met name dit seizoen veel indruk met zijn optredens namens Leeds United, de huidige nummer twaalf in de Premier League.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties