Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Studio Voetbal behandelt miskopen: 'Waarom hebben ze hem gekocht?'

Laatste update:

Wanneer Van Hooijdonk gevraagd wordt naar de slechtste zomeraankopen, komt hij met twee namen op de proppen: "Deze zijn gelijk geëindigd bij mij: Toni Lato van PSV en George Johnston van Feyenoord, omdat we die echt helemaal niet hebben gezien", aldus de oud-international. Waar Lato nog minuten maakte in de Eredivisie, kwam Johnston geen minuut in actie. De 21-jarige verdediger werd afgelopen zomer voor 300.000 euro overgenomen van Liverpool en speelde nog nooit een wedstrijd op het hoogste niveau.

Janssen kiest ook voor een Feyenoorder als slechtste aankoop van dit seizoen: "Liam Kelly. Hij heeft aan het begin van het seizoen volgens mij een wedstrijd meegedaan en daarna is hij op de bank gezet. Daarna hebben we hem niet meer gezien", aldus de oud-voetballer over de middenvelder die werd overgenomen van Reading, waar hij samenwerkte met de inmiddels vertrokken Jaap Stam. Van der Vaart noemt PSV-verdediger Timo Baumgartl als grootste miskoop, terwijl Vermeulen naar Armindo Bruma wijst. "Ook met het geld erbij, vijftien miljoen euro. Je hebt Cody Gakpo in huis, dus waarom hebben ze hem gekocht?"

Van Hooijdonk vindt dat Heracles Almelo het beste werk heeft geleverd door Cyriell Dessers over te nemen van FC Utrecht. De Belgische spits was in Utrecht op een zijspoor beland, terwijl hij zich als spits van Heracles topscorer van de Eredivisie mag noemen met twaalf doelpunten. Vermeulen kiest voor Mike Ndayishimiye van Willem II. "Dat je voor weinig budget zó'n goede speler kan halen. Die jongen is jong en kan echt heel goed voetballen. Het feit dat je hem uit de Eerste Divisie vist, vind ik gewoon knap."

Janssen en Van der Vaart kiezen allebei voor Ajax-aankoop Quincy Promes. "Dat had eigenlijk niemand verwacht. Dat is wel leuk, hij speelde natuurlijk in Rusland en niemand kende hem", aldus Van der Vaart, die voorbij gaat aan het feit dat Promes al regelmatig in Oranje speelde. "Maar hoe speelde hij daar, hij speelde toch slecht? Hij komt naar Ajax en speelde in het begin ook niet. Maar hij is zo goed." Janssen is het eens met zijn collega: "Als je kijkt hoeveel goals hij heeft gemaakt de laatste tijd. Echt bepalend. De connectie met Ziyech is natuurlijk echt uniek."

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
3
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
13
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
20
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties