Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Studio Voetbal bespreekt drie trainers voor PSV: 'Brands moet hem gelijk bellen'

Laatste update:

"Ik denk dat Marcel Brands heel gauw naar Apeldoorn moet bellen en Peter Bosz moet strikken", zegt Ibrahim Afellay. "Ik denk dat dit de beste optie is voor PSV." Bosz, die in oktober 2022 zijn congé bij Olympique Lyon kreeg, zou niet in beeld zijn voor een nieuw dienstverband bij Ajax. Volgens Arno Vermeulen is de clubloze oefenmeester 'een logische naam' voor PSV.

Meer: PSV-trainer Bosz gunt Drommel voor het eerst dit seizoen speeltijd in Eredivisie | Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax

Wie volgt Ruud van Nistelrooij op bij PSV? 10 Nederlandstalige kandidaten

Voetbalzone kroop alvast in de huid van technisch directeur Earnest Stewart en zette tien mogelijke kandidaten op een rij.Lees artikel

Leonne Stentler ziet in Ron Jans een geschikte kandidaat. De 64-jarige trainer stopt bij FC Twente en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. "Het is heel knap wat hij daar voor elkaar heeft gekregen. Het is iemand die van een groep individuen een collectief kan maken en kan een goede manager zijn binnen zijn staf. "Eigenlijk beschikt hij over alle capaciteiten die nu bij PSV nodig zijn." Pierre van Hooijdonk kan zich in de woorden van Stentler vinden. "Hij beschikt denk ik wel over de managementcapaciteiten, hij heeft iets weg van Guus Hiddink, het charismatische."

In de ogen van Vermeulen is Giovanni van Bronckhorst ook een potentiële opvolger van Van Nistelrooij. De 48-jarige trainer werd in november vanwege matige resultaten ontslagen bij Rangers en zit sindsdien zonder club. Bij monde van zijn zaakwaarnemer liet de voormalig trainer van Feyenoord weten dat een terugkeer in Nederland voorlopig geen optie is. "Maar als PSV belt, zal hij zeker gaan praten", verwacht Vermeulen. "Het is een logische naam. Kampioen met Rangers, kampioen met Feyenoord. PSV zal hem zeker op de lijst hebben."

Meer nieuws

Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
6
Feyenoord legt mogelijke concurrent voor Hartman en Smal tot medio 2026 vast
3
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Nagelsmann neemt duo dat goed is voor 135 caps niet op in EK-selectie Duitsland
13
Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
45
VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties