Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Studio Voetbal tipt Ajax nieuwe technisch directeur: 'Levert overal goed werk'

Laatste update:

Volgens De Telegraaf werkt Ajax na de afwijzing van Julian Ward (Liverpool) inmiddels hard aan de komst van Sven Mislintat, die sinds november vorig jaar zonder club zit na zijn vertrek bij VfB Stuttgart. Presentator Arno Vermeulen snapt daar niets van. "Hoe kom je bij zo iemand? Engeland gaat niet door en dan vinden we iemand in Duitsland? Dat is bizar. Waarom kom je bij hem uit? Het is onnavolgbaar. Hij schijnt Robert Lewandowski te hebben gescout. Nou, briljant."

Vermeulen komt vervolgens met een keiharde conclusie over algemeen directeur Edwin van der Sar. "Van der Sar is een overlever, maar heeft een enorm gat laten vallen." Er is behoorlijk wat mis in Amsterdam volgens de journalist. "De situatie is echt penibel. Met deze selectie wordt Ajax volgend seizoen ook geen kampioen. Deze selectie is niet zo goed. Er moet echt versterking bij en ze moeten doorselecteren. Alles moet op de schop. Er moet heel snel een technisch directeur komen en die moet een topcoach aanstellen."

Allach
Op de vraag wie wel een goede technisch directeur zou kunnen zijn, komt Kramer met een snel antwoord. "Het valt me op dat Mo Allach nooit wordt genoemd bij Ajax, Feyenoord of PSV. Hij is gepromoveerd, heeft Europees voetbal gehaald, is kampioen geworden. Hij heeft altijd selecties neergezet die resultaten halen." Afellay, ook tafelgast, ziet wel brood in de suggestie van de spits. "Allach heeft overal goed werk afgeleverd. Bij RKC ook, met beperkte middelen."

Allach zette in juli 2006 een punt achter zijn spelersloopbaan om vervolgens direct aan de slag te gaan als directeur spelersbeleid bij VVV-Venlo, FC Twente, RKC Waalwijk, Vitesse en Maccabi Haifa. Vervolgens was hij tussen 2019 en 2020 technisch directeur bij Vitesse, waarna hij in juni 2020 werd aangesteld als technisch directeur bij RKC. Dit seizoen staan de Waalwijkers op een knappe achtste plek in de Eredivisie. Afgelopen winter wist Allach te verrassen met de transfervrije komst van Mats Seuntjens, die sinds zijn overstap van Fortuna Sittard al goed was voor drie doelpunten en zeven assists.

Rafael van der Vaart is het eens met de mening van Vermeulen dat het vreemd is dat Ajax enkel buiten de landsgrenzen op zoek is. "Er wordt gezegd dat er niet veel opties zijn voor Ajax, maar een zijn heel veel goede technisch directeuren. Ted van Leeuwen (FC Twente, red.) , Max Huiberts (AZ, red.), je hebt heel veel gasten met oog van talent. Dan denk ik van: moet je het dan wel in het buitenland zoeken" Vermeulen herhaalt vervolgens zijn eigen woorden. "Nee, die reden is er ook niet. Nee, natuurlijk hoeft dat helemaal niet!"

Zou Mo Allach een geschikte technisch directeur voor Ajax kunnen zijn?

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
0
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties