Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Studio Voetbal unaniem eens over zes afvallers uit voorselectie van Oranje

Laatste update:

Over Bizot, St. Juste, Veltman, Tete, Vilhena en Promes zijn de analisten het eens. Theo Janssen zou Karsdorp en Hateboer niet meenemen. Pierre van Hooijdonk kiest er eveneens voor om de vleugelverdediger van Atalanta te laten afvallen en zou ook Koopmeiners niet opnemen in de definitieve selectie. "Koopmeiners zou ik niet meenemen, omdat er veel betere alternatieven zijn. Gravenberch, Van de Beek, Klaassen, Frenkie de Jong", zo sluit Ibrahim Afellay zich aan bij Van Hooijdonk.

Van Hooijdonk, Afellay en Janssen zouden op het EK in een 5-3-2-formatie gaan spelen. Van Hooijdonk zou in de voorste linie kiezen voor Luuk de Jong en Memphis Depay. "Ik vind Luuk de Jong het meest verrassend, want die heeft een matig tot zwak seizoen. Bij Sevilla speelt hij niet of nauwelijks, hij scoort niet of nauwelijks. En we hebben andere mensen die op de deur bonken. Ik zou hem helemaal niet meenemen", reageert Kees Jansma.

"Luuk de Jong heeft in de laatste interlands die gespeeld zijn een belangrijke rol vertolkt", stelt Van Hooijdonk. Jansma haalt aan dat er met De Jong weinig snelheid op het veld staat. "Frankrijk speelt al jaren met Giroud in de punt", benadrukt Van Hooijdonk. "Die is toch ook niet zo snel? Het gaat erom wat je er naast hebt staan. Als je naast De Jong Weghorst hebt staan, zeg ik: dat is geen goede combi. Die vullen elkaar niet aan. Maar met Memphis, die dan kan gaan en staan waar hij wil."

"Ik denk dat het een dilemma is voor Frank de Boer. In zijn hart wil hij beginnen met Memphis en Malen, maar de cijfers zijn voor Luuk de Jong wat beter in het Nederlands elftal", concludeert Van Hooijdonk. Janssen zou daarentegen wel Donyell Malen naast Memphis Depay posteren. "Als je kijkt naar de spelers die je hebt, is het logisch om voor 5-3-2 te kiezen. Achterin heb je De Ligt, De Vrij en Blind, dat is gewoon prima. Met Dumfries en Wijndal twee backs die aanvallend heel erg sterk zijn, dus die kunnen de zijkanten bespelen. Je hebt twee sterke middenvelders en twee goede spitsen, want Memphis is gewend om in een vrije rol in de spits te spelen en Malen kan daar omheen spelen."

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
1
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
6
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
16
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties