Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Stuitend dat Veltman hem tot de orde riep, hem moeten ze juist uitfluiten'

Laatste update:

"Ik vind het een achterlijke, belachelijke discussie", zegt Boussatta in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Wat wil het Ajax-publiek nou? Jan Modaal op het middenveld die alles op safe speelt? Of een speler die risico's neemt om het verschil te maken? Het is niet voor niets dat geen trainer het in zijn hoofd haalt hem te wisselen. Omdat hij altijd dat ene briljante, beslissende moment kan brengen."

Het gefluit vanaf de tribunes nam in de tweede helft toe en toen Ziyech vlak voor tijd vanuit een vrije trap de 3-1 maakte, kon hij het laten om met zijn handen naar de fans te gebaren. "Dat hij een blablabla-gebaar maakt als het publiek hem uitfluit, mag van mij", aldus Boussatta. "Het zou anders zijn als hij iemand recht in zijn gezicht spuugt. Dit is gewoon een uiting van emotie. Een reactie op het gefluit. Hij verdient veel meer krediet bij het publiek. Was hij een speler geweest die vanaf zijn achtste bij Ajax had rondgelopen, dan had je de ArenA niet gehoord, hoor."

Na afloop ging Ziyech door het stof. Hij bood zijn excuses aan voor zijn handgebaren en dat was volgens Boussatta helemaal niet nodig. "Ik zou extra hard voor hem klappen als-ie géén sorry had gezegd. Dat uitgerekend Joël Veltman hem tot de orde riep, is stuitend. Juist hém moeten ze in de Arena eens uitfluiten. Hij veroorzaakt al jaren domme penalty's, komt overal mee weg en wordt ervoor ook nog eens beloond met de aanvoerdersband."

-
Het was terecht dat Hakim Ziyech zondag tegen NAC Breda werd uitgefloten

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
4
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties