Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stunt lijkt daadwerkelijk reëel: Bale start gesprekken met Cardiff City

Laatste update:

Bale kondigde onlangs in een emotionele brief zijn afscheid aan bij Real, na negen seizoenen in dienst van de Champions League-winnaar. De 32-jarige speler kan nu met een transfervrije status voor een andere club kiezen. Bale is reeds in verband gebracht met een terugkeer bij Tottenham Hotspur, terwijl er ook geruchten zijn dat hij kiest voor een avontuur in de MLS. De routinier kan nu dus ook kiezen voor de club uit zijn geboortestad Cardiff. De 105-voudig international van Wales speelde nooit voor de nummer achttien van afgelopen seizoen.

Vanwege de plaatsing voor het WK in Qatar zet Bale nog geen punt achter zijn loopbaan, zo liet hij onlangs weten na de 1-0 overwinning op Oekraïne in de play-offs om een WK-ticket. Volgens de BBC denkt Cardiff hierdoor kans te maken om Bale te strikken. The Bluebirds willen op korte termijn terugkeren in de Premier League en hopen dat die ambitie de aanvaller aanspreekt. Het bestuur denkt dan ook aan een contract voor meerdere seizoenen, al wil de clubleiding geen commentaar geven op de geruchten rondom de mogelijke komst van Bale.

Voor het ambitieuze Cardiff lijkt vooral het financiële plaatje lastig te worden. Bale verdiende bij Real omgerekend circa 700.000 euro per week, meer dan de gehele selectie van Cardiff wekelijks opstrijkt. De BBC verwacht echter dat de clubloze aanvaller bereid is om genoegen te nemen met een veel minder riant salaris. Bale heeft in ieder geval 'ladingen aan aanbiedingen van andere clubs', zo liet hij weten na de zege op Oekraïne in het Cardiff City Stadium. Bale had een groot aandeel in de enige treffer, want zijn vrije trap verdween via het hoofd van Andriy Yarmolenko in het doel van de opponent.

Emotionele Bale kondigt definitief vertrek aan bij 'droomclub' Real Madrid

In een open brief gaf de aanvaller te kennen dat hij de Champions League-winnaar gaat verlaten.Lees artikel

Zie jij Cardiff City stunten met de komst van Gareth Bale?

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
21
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
31
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
33
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties