Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Sturridge is kritiek zat en wikt en weegt zomers vertrek bij Liverpool'

Laatste update:

De kranten in Engeland rekenden uit dat Sturridge door kwetsuren aan onder meer zijn knie, dijbeen, hamstrings en heup in totaal liefst 81 wedstrijden van Liverpool heeft gemist. Saillant: de aanvaller kwam sinds zijn komst in 73 duels van the Reds in actie. De situatie frustreert Jürgen Klopp, die zowel achter de schermen als in het openbaar zijn ongenoegen kenbaar heeft gemaakt. De Duitser kon zijn pupil tot dusver maar in 106 minuten inzetten. Tal van clubiconen hebben in de voorbije maanden reeds laten weten dat the Reds er goed aan doen om een vervanger aan te trekken.

Meer: Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’ | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Sturridge zou het zat zijn dat men denkt dat zijn honger naar succes nu al is gestild. De Engels international zou daarom op zoek zijn naar a clean break; een club waar hij vanaf nul kan beginnen. Ofschoon hij vorig seizoen maar negentien keer binnen de lijnen verscheen, en de teller deze voetbaljaargang op zes optredens staat, zal er waarschijnlijk voldoende interesse zijn in een voetballer die nog altijd als een van de betere spelers van zijn generatie wordt beschouwd.

Het contract van Sturridge met Liverpool loopt nog twee jaar door, à 195.000 euro per week. De directie zou, naar verluidt, bereid zijn om naar zomerse biedingen vanaf 25 miljoen euro te luisteren; dat is acht miljoen euro meer dan de aankoopprijs van de aanvaller in 2012. De vraag is waar de toekomst van Sturridge ligt. Arsenal, Tottenham en Manchester United zullen voor komend seizoen op zoek gaan naar een aanvaller, terwijl voormalige werkgevers als Chelsea en Manchester City hun respectievelijke homegrown quota zullen willen verbeteren.

Denk jij dat Daniel Sturridge komend seizoen nog voor Liverpool speelt?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
17
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties