Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stuttgart laat in topper niets heel van Xavi Simons-loos RB Leipzig

Laatste update:

Leipzig-trainer Marco Rose kon in de topper niet beschikken over Xavi Simons. De Oranje-international moest verstek laten gaan wegens een schorsing. Ex-Vitessenaar Loïs Openda begon daarentegen wel in de spits. Bij Stuttgart ontbrak clubtopscorer Serhou Guirassy vanwege verplichtingen met Senegal op de Afrika Cup.

De thuisploeg kreeg halverwege de eerste helft de uitgelezen kans om op voorsprong te komen na een handsbal van Mohamed Simakan in eigen zestien. Scheidsrechter Sven Jablonski besloot de bal na tussenkomst van de VAR alsnog op de stip te leggen, waarna Enzo Millot vanaf elf meter koel bleef: 1-0.

De marge werd vervolgens verdubbeld door Deniz Undav, die de bal met enig geluk terugkreeg en hierna binnen kon schuiven: 2-0. Leipzig leek niet direct van de leg, want twee minuten later was de aansluitingstreffer al een feit. Een hoekschop van David Raum werd vogelvrij ingekopt door Benjamin Sesko: 2-1.

Direct na rust bracht Stuttgart de marge toch weer terug naar twee. Dankzij goed voorwerk van Josha Vagnoman wist Jamie Leweling van dichtbij voor de 3-1 te zorgen. Aan het spektakelstuk kwam geen einde. Openda, die een vrij onzichtbare wedstrijd speelde, schoot Leipzig namelijk op schitterende wijze weer terug in de wedstrijd.

De spits dribbelde richting het strafschopgebied van Stuttgart en trof met een fraai geplaatst schot doel: 3-2. De spanning in de wedstrijd werd slechts voor korte duur teruggebracht, want Undav zette de ploeg van Sebastian Hoeness in de 55ste minuut op een 4-2 voorsprong. Geheel vrij mocht hij binnenkoppen na een ingestudeerde hoekschop.

Het verzet van die Roten Bullen was daarmee definitief gebroken. Matchwinner Undav zorgde een kwartier voor tijd nog voor het slotakkoord door na een snel genomen vrije trap in twee instanties raak te schieten: 5-2. Daarmee was de hattrick voor de huurling van Brighton & Hove Albion een feit.

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
153
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
19
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
27
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
13
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
110
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
33

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties