Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sublieme Sané laat Bayern-fans smullen tijdens eenvoudig tussendoortje

Laatste update:

Bayern had slechts tien minuten nodig om op voorsprong te komen in Pilsen. Sadio Mané ontving de bal aan de linkerkant van het veld, waarna hij een een-twee aanging met Goretzka. Vervolgens was het voor de Senegalees een koud kunstje om de bal langs doelman Jindrich Stanek te werken: 0-1. De tweede treffer van Der Rekordmeister was nog fraaier, dankzij een uitgemeten steekpass van Sané op Kingsley Coman. De Fransman wist vervolgens Thomas Müller op een presenteerblaadje te bedienen, waardoor de score van dichtbij verdubbeld werd.

Na 25 minuten gooide Goretzka de wedstrijd al definitief in het slot. De 27-jarige Duitser ontving de bal van Müller, waarna hij Stanek met een geplaatst schot verschalkte. De geblesseerd Müller werd vervolgens wel vervangen door de pas zeventienjarige Mathys Tel. Tien minuten later werd de oorwassing van Plzen voor rust compleet. Ditmaal stond een directe assist van Sané aan de basis van het doelpunt. De linkspoot legde de bal met een steekpass panklaar neer voor Goretzka, die hem kinderlijk eenvoudig over Stanek heen wipte: 0-4.

Na rust liet het elftal van Nagelsmann de touwtjes duidelijk vieren. Coman werd in de rust al aan de kant gehouden, terwijl Goretzka na 57 minuten vervangen werd door Gravenberch. Met de voormalig Ajacied in de ploeg moest Bayern nog wel de eerste twee tegentreffers van dit Champions League-seizoen incasseren. Eerst was het Adam Vlkanova die de bal randje zestien langs reservedoelman Sven Ulreich wist te werken, waarna invaller Jan Kliment de eindstand bepaalde op 2-4.

Bayern is dankzij deze overwinning zeker van een plek in de knock-outfase. Met 12 punten staat de Duitse landskampioen stijf aan kop in Groep C van de Champions League. Internazionale volgt met zeven punten, terwijl Barcelona op plek drie staat met vier punten. Plzen heeft nog altijd geen punt gepakt in deze ijzersterke groep. Voor Bayern lijkt de groepswinst in de resterende wedstrijden tegen Barça (uit) en Inter (thuis) voor het grijpen te liggen.

Champions League
Viktoria Plzen
2 - 4
Bayern München

Meer nieuws

Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties