Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Subtoppers uit een grote competitie gaan Toornstra niet halen, denk ik'

Laatste update:

Toornstra, 27 jaar, was dit seizoen al goed voor tien doelpunten en is misschien wel bezig aan zijn beste seizoen ooit. "Ja, dat denk ik wel. Bij FC Utrecht heb ik ook een goed jaar gespeeld, maar bij een topclub is dat toch lastiger", vertelt de middenvelder in gesprek met de NOS. Ook bij ploeggenoot Dirk Kuyt waren er altijd twijfels over zijn niveau. "Of ik me aan hem spiegel? Ik niet, dat doen jullie vooral. Maar het is een mooi compliment, want het betekent dat ik het goed doe."

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

"Zo'n carrière als Kuyt, daar kan ik alleen van dromen." NOS-commentator Arman Avsaroglu volgt Feyenoord dit seizoen op de voet en is onder de indruk van Toornstra. "Hij is heel dynamisch en slim. Hij overziet eigenlijk alles wel, kan een steekbal geven en heeft scorend vermogen." Avsaroglu denkt dat Toornstra het niveau van een subtopper in een grote competitie aan kan. "Maar die clubs gaan hem niet halen, denk ik. Hij valt niet genoeg op, omdat hij te allround is en niet een specifieke kwaliteit heeft."

Denk jij dat Feyenoord het plafond van Jens Toornstra is?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties