Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Succesreeks in CL en topscorerstitel leveren Dusan Tadic prestigieuze prijs op

Laatste update:

Tadic kwam in het miljardenbal tot zes doelpunten, met zijn treffer tegen Real Madrid in het Santiago Bernabéu als absoluut hoogtepunt van de jaargang 2018/19 in Europees verband. Daarnaast bracht de Servische routinier vijf assists op zijn naam. De topscorerstitel in competitieverband moest hij delen met voormalig PSV-aanvaller Luuk de Jong, inmiddels actief voor Sevilla.

Sinisa Mihajlovic ontvangt de prijs voor Beste Trainer van 2019. De oud-verdediger, thans trainer van Bologna, vecht al enige tijd tegen leukemie en moest hierdoor zelfs even zijn taken neerleggen. Mihajlovic, die de Nederlandsers Mitchell Dijks, Stefano Denswil en Jerdy Schouten onder zijn hoede heeft, probeert echter zoveel mogelijk als coach actief te blijven bij de nummer vijftien in de Serie A.

UEFA Champions League
Lille OSC
0 - 2
Ajax
Terechte uitverkiezing voor Dusan Tadic?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
3
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties