Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Succestrainer Sjors Ultee verdient na 3,5 maand al nieuw contract

Laatste update:

Ultee was vorig seizoen ook al hoofdtrainer bij Fortuna, omdat Hofland toen niet de juiste papieren had. Dit seizoen waren de rollen aanvankelijk omgedraaid. Bovendien kreeg Ultee er afgelopen zomer de functie van technisch manager bij. Sinds het ontslag van Hofland, die na acht speelronden onderaan in de Eredivisie stond met Fortuna, is Ultee actief als hoofdtrainer. Hij loodste Fortuna naar de tiende plek in de Eredivisie. In een denkbeeldige Eredivisie-ranglijst sinds zijn aantreden op 11 november staat Fortuna vierde met 31 punten uit 18 duels; alleen PSV (36), AZ (41) en Ajax (42) pakten in die periode meer punten.

Ultee noemt zichzelf naar aanleiding van zijn contractverlenging 'een enorm trotse trainer'. "Ik ben vanzelfsprekend enorm blij met deze verlenging én met het vertrouwen dat hier wederom uit spreekt", geeft hij aan. "We hebben in een korte tijd een prachtige prestatie neergezet met de organisatie die er nu staat. Daar kunnen we met z'n allen trots op zijn en op voortborduren." Algemeen directeur Ivo Pfennings spreekt van een 'prachtig moment voor de club'. "Sjors en alle andere leden van de staf hebben het fantastisch gedaan. Met het verlengen van dit contract maken we een grote stap in de continuïteit van de club."

Maandag meldde Voetbal International al dat Ultee afstevende op een verbeterd contract. Zijn vorige verbintenis liep af in de zomer van 2022, maar bevatte wél een ontsnappingsclausule voor komende zomer. Met het opgewaardeerde contract wil Fortuna voorkomen dat Ultee voortijdig vertrekt. Naast de hoofdtrainer tekent ook assistent-trainer Rob Alflen op termijn een nieuwe deal in Limburg, met het verschil dat zijn contract dan tot medio 2022 loopt.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
87
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties