Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sulejmani wijst Arsenal en Liverpool af: 'Ik blijf bij Ajax'

Laatste update:

Volgens het weekblad zijn Arsenal en Liverpool in Sulejmani geïnteresseerd, ondanks de eerdere problemen van de aanvaller om een werkvergunning in Engeland te verkrijgen. Sulejmani is echter nog niet klaar bij Ajax. "Ik wil een volledig seizoen vlammen, door het vuur gaan voor deze club", benadrukt de voormalig speler van SC Heerenveen. "Dat ben ik de club en de fans verschuldigd."

De komst van Frank de Boer heeft het spel van Sulejmani goed gedaan. "Ik moet hem bedanken. Hij vindt het leuk om spelers beter te maken, geeft ze veel vertrouwen en duidelijkheid. Voor zijn eerste wedstrijd tegen AC Milan kwam hij naar me toe en zei: ik heb bij SC Heerenveen gezien wat je kunt, dat kun je niet verleerd zijn. Ik dacht: 'wow dit is iets nieuws, zó veel vertrouwen'."

Miralem Sulejmani hoort in de basis van Ajax thuis

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
12
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
65
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties