Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sulejmani wil bijtekenen: 'Ik voel me goed hier in Amsterdam'

Laatste update:

"Ik heb er geen bezwaar tegen om bij te tekenen. Ik voel me hier goed. In Amsterdam, bij Ajax", geeft Sulejmani te kennen aan AjaxLife. Gesprekken met Ajax zijn er nog niet gevoerd; het medium weet dat Sulejmani in de winterstop met de club rond de tafel hoopt te gaan zitten. Dit seizoen is de recordaankoop goed begonnen. In negen wedstrijden scoorde hij al zes keer.

Vorig seizoen beleefde hij zijn meest productieve tijd in de Eredivisie, sinds hij overkwam uit Friesland. Sulejmani maakte acht goals en liet bij vlagen zien wat hem zo gewild maakte in zijn periode bij sc Heerenveen. Toch blijft het onzeker of Ajax ooit de volledige investering in de Servisch international terug verdient. Voor zijn vaderland kwam hij zeven keer uit en scoorde hij nog nooit; goede prestaties in de Champions League en een verdere ontwikkeling in de competitie kan hem op de lange termijn gewild maken.

Een jaar geleden lonkte er voor Sulejmani interesse van West Ham United, maar mislukte een transfer omdat de rechtsbuiten niet de vereiste papieren kon krijgen. Sulejmani speelde in de Eredivisie 85 duels voor Ajax en 34 voor Heerenveen. Namens de Amsterdammers vond hij 24 keer het net; namens zijn vorige club vijftien keer.

Zal Ajax ooit haar investering in Miralem Sulejmani volledig terug verdienen?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties