Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Sulemana doet dingen die je je eigenlijk niet voor kunt stellen'

Laatste update:

"Het is niet onze beslissing, het is zowel de beslissing van Kamaldeen als de onze", vertelt Nordsjaelland-voorzitter Vernon tegen Goal over de transferperikelen rond zijn pupil. "We krijgen continu biedingen voor onze spelers. Het gaat erom wanneer je klaar bent om je volgende stap te zetten. Hij denkt daarover na en hij begrijpt wat zijn opties zijn." Ajax heeft volgens Mike Verweij van De Telegraaf een akkoord met Nordsjaelland over een te betalen transfersom van vijftien miljoen euro. Een vergelijkbare overeenkomst zou Manchester United eveneens in handen hebben, maar Stade Rennes meldde zich vervolgens ook als kaper op de kust.

Vernon, die in het verleden dienst deed als scout van Manchester United, heeft de ontwikkeling van Sulemana nauwlettend gevolgd en is van mening dat zijn pupil onvoldoende lof oogst voor zijn prestaties. Sulemana werd ontdekt op de Right to Dream Academy in Ghana, voordat hij naar Nordsjaelland verhuisde. "Mensen denken dat het zijn snelheid is waardoor hij opvalt, maar het is een combinatie van zijn snelheid en zijn tactisch inzicht. Daar krijgt hij misschien niet genoeg lof voor. Omdat hij zo snel is, hebben mensen de neiging om naar zijn snelheid te kijken", aldus Vernon.

"Hij is tactisch zeer sterk en kan op meerdere posities spelen. Ook heeft hij expliciete kwaliteiten in één op één-situaties en in krappe ruimtes, vergelijkbaar met Dams (Mikkel Damsgaard, red.). Hij doet dingen die je je niet kunt voorstellen. Als vleugelaanvaller of spits is hij vrij uniek." Ajax verwacht Kamaldeen Sulemana 'de komende dagen' voor een medische keuring, zo schreef L'Équipe dinsdagavond. De interesse van Ajax in Sulemana speelt al langer. Afgelopen seizoen reisde directeur voetbalzaken Marc Overmars nog af naar Denemarken om het transferdoelwit warm te maken voor een verhuizing naar Amsterdam.

Waar denk jij dat Kamaldeen Sulemana naartoe gaat?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
0
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
12
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
12
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties