Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'

Laatste update:

Kraay heeft vooral genoten van Ismael Saibari. "Dat is een van mijn favoriete spelers bij PSV. Ik vind hem zo verschrikkelijk goed! Dat dateert al van de Keuken Kampioen Divisie." De rechtspoot speelde eerste 55 wedstrijden in Jong PSV, alvorens hij de stap naar de hoofdmacht maakte.

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

"In PSV 1 kennen we hem vooral als hangende rechtsbuiten, nummer 10 en steeds meer als pendelaar, zoals Quinten Timber bij Feyenoord speelt, en dat is zijn beste plek", stelt Hans Kraay.

"Al denken mensen: dat is niet helemaal zijn plek. Saibari heeft mij al meerdere malen verteld dat dit zijn beste positie is. Ik denk, en ik ga iets heel gewaagds zeggen, als Joey Veerman door PSV verkocht wordt, dan hebben ze zijn opvolger links op het middenveld al klaar staan met Saibari, ook al is hij een ander type."

De Marokkaans international kan terugkijken op een uitstekend seizoen. Hij moest tijdens de eerste seizoenshelft aanvankelijk genoegen nemen met invalbeurten, maar veroverde begin december een vaste basisplaats.

Met zijn goals en assists in topduels groeide Saibari uit tot een van de smaakmakers in de ploeg van trainer Bosz. Na dertig officiële duels in alle competities staat Saibari op acht goals en vijf assists. Door interlandverplichtingen met Marokko op de Afrika Cup en blessureleed kon hij zich in de tweede seizoenshelft minder onderscheiden.

Saibari lijkt nog een seizoen bij PSV te blijven, zo meldde clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad begin mei. De aanvallend ingestelde middenvelder beschikt nog over een contract tot medio 2028, maar kan daar nog een seizoen aan toevoegen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
0
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
5
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
4
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties