Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sunderland weet nieuwe coach al bij breuk met morrende Advocaat'

Laatste update:

Sam Allardyce staat paraat om de boel over te nemen, mocht het van een scheiding komen tussen Sunderland en Advocaat. De zestigjarige coach was deze zomer al eerder in beeld, toen het er nog op leek dat Advocaat niet door zou gaan en het slechts bij een kortstondig traject zou laten. Ellis Short besloot de Haagse trainer uiteindelijk toch erbij te houden en zegde Allardyce zodoende af. Misschien treedt de Engelsman straks alsnog aan.

De Daily Mirror zegt dat Allardyce weet dat het niet goed gaat tussen Advocaat en de club. De coach wil nog meer nieuwe namen halen en de clubleiding weet niet of het dat wel wil. Advocaat zei vrijdag dat hij denkt dat the Black Cats een zwaar jaar tegemoet gaan als er niet meer geld wordt gespendeerd aan nieuwe gezichten. "Als we de spelers halen waar we mee bezig zijn, zal het makkelijker gaan dan vorig seizoen. Maar het punt is: alle clubs geven een fortuin uit en wij doen dat niet."

"Ellis Short heeft gezegd dat we moeten investeren om het team beter te maken. Maar bedragen heeft hij nooit genoemd. Hij heeft niet tegen me gezegd dat we tien, twintig, dertig, veertig, vijftig, zestig miljoen zouden uitgeven. Hij zei: we halen vier of vijf spelers. Ik zei daarop dat we spelers met kwaliteiten nodig hebben. Je krijgt altijd wat je ervoor betaald hebt. Manchester City haalt een verdediger van 32 miljoen pond. Chelsea speelt een slechte wedstrijd en trekt 22 miljoen pond uit voor Pedro. En wij halen Duncan Watmore, dat is het verschil", aldus Advocaat.

Maakt Dick Advocaat het seizoen bij Sunderland wel af?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties