Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sunderland zet Johnson na bekentenis op straat

Laatste update:

Johnson erkende woensdag twee van de vier aantijgingen: het verleiden van en zoenen met een vijftienjarige. Een derde en vierde aanklacht (die zich toespitsten op seksuele omgang) bleef hij stellig ontkennen, maar de leiding van Sunderland heeft genoeg gehoord. In light of Adam Johnson's guilty pleas, the club has today terminated his contract with immediate effect, valt er te lezen in een statement van de club. Sunderland wil verder geen commentaar geven.

Woensdag was de eerste keer dat Johnson bekende dat hij 'seksuele omgang' heeft gehad met het meisje; tot woensdag ontkende hij alle aantijgingen, maar daar kwam dus verandering in. Over de eventuele straf die hem boven het hoofd hangt, is nog niets bekend. Eerder op de avond werd al bekend dat Johnson zijn sponsordeal met kledingmerk adidas was kwijtgeraakt na zijn bekentenis.

De 28-jarige Johnson zou tussen december 2014 en februari 2015 contact hebben gehad met het minderjarige meisje, dat hij via internet had ontmoet. De aanvaller zou hebben geweten dat het meisje nog minderjarig was. Johnson speelde sinds 2012 voor Sunderland en dit seizoen deed hij nog in negentien competitiewedstrijden mee. Afgelopen zaterdag scoorde hij nog tegen Liverpool.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
9
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
30
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
7
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties