Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Superboeren niet klaar voor jaar van de waarheid

Laatste update:

Een ambitie die door de aanhang uiteraard alleen maar toegejuicht wordt. Aan versterkingen voor de breedte heeft de club momenteel niet zoveel, talent is er genoeg. Alleen directe versterkingen van duidelijk Eredivisieniveau, is wat de club nodig heeft. De Graafschap lijkt het seizoen desondanks met een nog niet complete selectie te gaan beginnen, een competitie waarin Excelsior, misschien wel de belangrijkste concurrent, de eerste tegenstander zal zijn. Met spelers als Purrel Fränkel, Muslu Nalbantoglu, Jordy Buijs, Vito Wormgoor, Jan-Paul Saeijs, Boy Waterman, Hugo Bargas, Yuri Rose, Rydell Poepon en Steve De Ridder is al wel enige kwaliteit in huis, maar dient er toch zeker nog enige routine en kwaliteit bij te komen. Spelers als Souffian El Hassnaoui en Geoffrey Hairemans kloppen aan de deur, maar zullen de tijd moeten krijgen te wennen aan het Eredivisie.

Ondertussen hebben veel concurrenten in de strijd om handhaving zware tijden gehad en zijn velen van hen er qua selectie duidelijk niet op vooruit gegaan. Een eerste jaar in de Eredivisie wordt altijd als lastig gezien, maar met de goede financiële positie en de kwaliteit die al in huis is, zouden de aankomende seizoenen een uitgelezen kans zijn om de club definitief in de Eredivisie te laten spelen. Met een nu al nagenoeg uitverkocht stadion voor het hele seizoen, één van de grootste businessclubs van het land en geen financiële problemen, lijkt de toekomst zonnig voor de Doetinchemmers. Het grote wachten is echter op het nieuwe stadion, waarmee het potentieel beter uitgebuit kan worden. Tot die tijd is het overleven en blijft het hopen op die paar bepalende speler die alsnog zullen moeten komen.

Nog een paar jaar mogen we door de kern van Doetinchem naar het door bos omringde stadion lopen, in de hoop dat onze club op het hoogste niveau blijft. Daarna zal de romantiek van het typisch Engelse stadion, waar je de spelers voor en na de wedstrijd de hand nog kunt schudden, waarschijnlijk ingeruild worden voor een meer doorsnee stadion, op een afgelegen industrieterrein. Toch weet een ieder dat dit hoogstnodig is en dat de jaren tot het nieuwe stadion lastig zullen blijven. Supporters kunnen niets anders doen dan hopen dat die jaren in de Eredivisie doorgebracht kunnen worden, maar daarbij zullen vooral een extra middenvelder en wellicht nog een extra aanvaller hard nodig zijn.

Vol vertrouwen durf ik echter te zeggen, dat Looyen deze taak wederom naar behoren zal vervullen.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties