Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Supergeïrriteerde' Fraser woest op 'idioot': 'Hij moet in de spiegel kijken'

Laatste update:

"In de tweede helft zijn er veel spelers door het ijs gezakt. Ik ben zeer ontevreden over de inzet en vechtlust. Je zou denken dat deze jongens er nu alles aan doen om een goede indruk op me te maken, maar dat ik absoluut niet gebeurd", vertelde Fraser in gesprek met FOX Sports. Hij richtte zich nog specifiek tot Michiel Kramer, de 25-jarige aanvaller van de club uit de Hofstad.

Kramer kwam in de tweede helft binnen de lijnen, maar werd in de slotfase van het veld gestuurd na opmerkingen tegen de scheidsrechter. De arbiter dreigde de spits, die maar bleef mekkeren, zelfs rood te geven. "Laten we die idioot alsjeblieft weghalen", riep Fraser vanaf de zijlijn. In gesprek met Omroep West zei hij: "Ik ben nu supergeïrriteerd en spreek hem over drie dagen weer, want de spelers hebben nu twee dagen vrij."

"Kramer maakte een duidelijke overtreding en pakte vervolgens de speler beet. Hij vond het nodig om te reageren, maar is typisch een speler die naar zijn eigen spel moet kijken. Hij heeft echt een slechte beurt gemaakt en moet absoluut in de spiegel kijken. Het stoort me bovendien dat er afspraken niet worden nagekomen, dan doel ik met name op spelers als Ricky van Haaren, Vito Wormgoor en Dion Malone."

ADO versterkte zich tot dusver al met Thomas Kristensen, Xander Houtkoop, Tim Coremans, Sem de Wit en Martin Hansen, maar Fraser wil er nog wel een aanvaller en verdediger bij hebben. "Hoe het met transfers zit nu we een nieuwe eigenaar hebben, geen idee. Ik heb ze nog niet gesproken en heb mijn lijstje gewoon ingeleverd. Ik weet niet of er ineens meer geld bij zou komen bijvoorbeeld", besloot hij tegen FOX.

-
Hoort Michiel Kramer volgens jou in de basis van ADO?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
3
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties