Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Superieur Frankrijk geeft Ierland geen schijn van kans: EK bijna zeker

Laatste update:

Deschamps posteerde Mike Maignan onder de lat. De viermansdefensie bestond uit Jules Koundé, Dayot Upamecano, Lucas Hernández en Theo Hernández. Tchouaméni en Adrien Rabiot waren de controleurs in het 4-2-3-1-systeem. Nummer 10 Antoine Griezmann werd geflankeerd door Ousmane Dembélé (rechts) en Kylian Mbappé (links). Olivier Giroud was de spits in het Parc des Princes. De bondscoach der Ieren, Stephen Kenny, kon niet beschikken over gewaardeerde krachten Séamus Coleman en Evan Ferguson. Laatstgenoemde verkeert in blakende vorm bij Brighton, maar is net als Coleman geblesseerd. Chiedozie Ogbene, Adam Idah en Jason Knight moesten voorin voor een verrassing proberen te zorgen.

Frankrijk drong aan in het begin en domineerde zoals verwacht het balbezit. Ierland beperkte zich noodgedwongen tot verdedigen en kwam goed weg toen Mbappé uit een hoekschop over schoot. Na wat dreigende momenten kwamen les Bleus in minuut 19 op voorsprong. Mbappé kreeg een afvallende bal voor zijn voeten en legde af op Tchouaméni, die met een heerlijk gekruld schot de verre hoek vond: 1-0. John Egan had enkele momenten later een cruciale ingreep in huis op een schot van Giroud. Diezelfde Egan maakte ook de volgende kans van Giroud onschadelijk, waarbij de Milan-routinier geblesseerd raakte en vervangen moest worden door Thuram. Ierland was aanvallend machteloos, terwijl het bij Frankrijk, ondanks enkele gevaarlijke momenten, aan scherpte ontbrak.

Die scherpte was bij aanvang van de tweede helft terug. De tweede flitsende aanval van de Fransen vlak na rust leidde tot de 2-0. Na een snelle combinatie tussen Griezmann en Thuram zette Theo Hernández voor op Mbappé, wiens schot geblokt werd. Uit de draai schoot Thuram de rebound wel raak. In de fase daarna werd Ierland voor het eerst en laatst echt gevaarlijk. Maignan voorkwam via een katachtige reflex een kopgoal van Ogbene, die uit een hoekschop daarna centimeters over schoot. Frankrijk dicteerde het tempo, dat even wat lager kwam te liggen. In minuut 70 was Dembélé plots dicht bij de 3-0. De vleugelaanvaller schoot keihard tegen de paal. Nathan Collins voorkwam ogenblikken later dat Griezmann de marge alsnog naar drie tilde. Frankrijk drong in de slotfase verder aan, maar ondanks een grote kopkans voor Thuram bleef het 2-0.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
131

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties