Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Superster Ronaldo? Nee, de held heet Lewandowski'

Laatste update:

De media in Spanje zijn het er vrijwel allemaal over eens: een herhaling van de Champions League-winst van Real Madrid in 2002 laat wederom op zich wachten, tenzij er in de return een wonder geschiedt. "Madrid, een ramp", zo schrijft de grootste sportkrant van Spanje, Marca. "Robert Lewandowski. Vanaf vandaag zal Real Madrid die naam nooit vergeten. Vier goals, vier, vier, vier." AS gelooft nog in een comeback in het Bernabéu: "De operatie 3-0 begint."

"Een absoluut debacle", kopt El Mundo Deportivo uit Catalonië. "Real Madrid kan geen enkel excuus aanvoeren voor deze nederlaag." In Duitsland is men voor de tweede dag op rij euforisch. "Duitsland is dronken van de Champions League!", claimt BILD donderdag. "Spanje ligt op de grond. Superster Ronaldo? Nee, de held van de avond heet Lewandowski." Ook Kicker komt superlatieven tekort over de prestatie van BVB: "De waanzin gaat verder! Lewandowski eiste de aandacht op zich, maar het was een sterk optreden van een homogeen elftal."

-
Wie verdient de Champions League volgens jou?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties