Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Supersterren blinken nog niet uit op Copa América: 'Er is geen ruimte'

Laatste update:

"Messi is van een andere planeet, er is niemand als hij", begint James volgens Marca op een persconferentie. "Een direct duel tussen Messi en James? Nee, die komt er niet, dat zou ook niet eerlijk zijn." James zelf blinkt net als een aantal andere supersterren nog niet uit en dat heeft volgens hem te maken met het feit dat de sterspelers ongelooflijk kort gedekt worden.

"Iedereen zit de beste spelers kort op de hielen. Er is geen ruimte, je krijgt geen centimeter", probeert James uit te leggen. "In de drie voorgaande wedstrijden kreeg ik nauwelijks ruimte en de wedstrijden waren bijzonder intens. Ik kon daarom niet mijn beste spel spelen."

-

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
31
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties