Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Supersub Cissé dient Chelsea eerste nederlaag toe

Laatste update:

Zonder de geblesseerde Tim Krul en Siem de Jong, maar met Daryl Janmaat bij de eerste elf, had Newcastle United het lastig in de openingfase. Dat wil zeggen: de thuisploeg kwam er in aanvallend opzicht niet echt aan te pas, maar hoefde zich zelf ook weinig zorgen te maken. Willian en Eden Hazard deden wel pogingen om Rob Elliot het leven zuur te maken, maar de stand-in van Krul ondervond geen problemen.

De thuisploeg hield zo eenvoudig stand en kreeg zelf na 32 minuten spelen de beste kans van de eerste helft. Moussa Sissoko bediende Ayoze Pérez met een handig passje, die op zijn beurt Jack Colback in stelling bracht. Thibaut Courtois las de situatie echter uitstekend en voorkwam met een goede ingreep dat de thuisploeg de leiding nam. Newcastle United nam daarna het initiatief over, maar slaagde er na de kans voor Colback niet in om Courtois nog eens op de proef te stellen.

Newcastle zette de goede lijn na rust voort, maar mocht van geluk spreken dat het na twaalf minuten spelen nog altijd 0-0 stond. John Obi Mikel hielp een enorme kans om zeep, waarna de gastheren wél toesloegen. Cissé, op dat moment nog geen vijf minuten binnen de lijnen, kon simpel binnentikken nadat Gary Cahill verzuimde een voorzet van Sammy Ameobi te onderscheppen. Twee minuten later had Moussa Sissoko er met het hoofd 2-0 van kunnen maken, maar hij mikte naast.

Chelsea voerde de druk daarna op en raakte via Hazard zelfs de paal, maar het was de thuisploeg die opnieuw toesloeg. Wederom was het Cissé die de trekker mocht overhalen en de wedstrijd leek te beslissen. Ondanks de ruime marge werd het in de slotfase toch nog razend spannend. Newcastle moest met tien man verder na een rode kaart (tweede geel) voor Steven Taylor, waarna invaller Didier Drogba nauwelijks een minuut later de aansluitingstreffer maakte. Het leidde een bloedstollende eindfase in, waarin Chelsea met man en macht zocht naar de gelijkmaker. Die viel ondanks zes minuten toegevoegde tijd echter niet meer.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
13
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties