Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Supersub Mühren zorgt voor spectaculaire comeback tegen Vitesse

Laatste update:

AZ-trainer Van den Brom, die een verleden als speler én trainer in Arnhem heeft, vertelde voorafgaand de wedstrijd over een fitte selectie te beschikken. Zodoende keerde Wout Weghorst, met een masker op, terug in de spits. Opvallend genoeg maakte Ron Vlaar geen deel uit van de selectie. De verdediger heeft al sinds eind augustus last van een kuitblessure en is vermoedelijk toch niet volledig hersteld. Henk Fraser moet Maikel van der Werff zes weken missen, zo werd deze week bekend, en gunde Chelsea-huurling Matt Miazga daarom zijn eerste basisplek.

De ploeg van Fraser kwam verzorgd voor de dag in Alkmaar en liet zich binnen twee minuten al gelden. Sergio Rochet moest ingrijpen na een schot van Milot Rashica. Aan de overzijde stormde Dabney dos Santos na een kwartier af op Eloy Room, maar de frivole AZ'er produceerde niet meer dan een rollertje. Halverwege de eerste helft was het alsnog raak, voor Vitesse. Toen specialist Lewis Baker mocht aanleggen voor een vrije trap voelden AZ-supporters de bui al hangen en dat bleek terecht.

De Vitessenaar plaatste het leer buiten bereik van Rochet en was alweer voor de vierde keer trefzeker uit een vrije trap sinds het begin van het seizoen 2015/16. Geen enkele Eredivisiespeler deed hem dat na. Het aanvallend onmachtige AZ wist Vitesse in het restant van de eerste helft niet meer in de problemen te brengen. Dat gebeurde pas weer in minuut 56, toen Weghorst na een fraaie voorzet van Alireza Jahanbakhsh van dichtbij op Room stuitte.

Tot overmaat van ramp veroorzaakte Weghorst even later een strafschop voor Vitesse. Hij trok Ricky van Wolfswinkel neer, die het buitenkansje gedecideerd benutte. Mühren en Muamer Tankovic werden ingebracht om nog wat te forceren en dat lukte wonderwel. Room bracht nog redding op een uithaal van Ben Rienstra, maar de attente Mühren kopte in de rebound binnen. Hij leek zelfs de 2-2 te maken, maar die werd terecht afgekeurd door Serdar Gözübüyük wegens buitenspel. Diezelfde Gözübüyük kende drie minuten voor tijd een vrije trap toe aan AZ vlak buiten het strafschopgebied en ook daar wist Mühren raad mee.

-
Verdiende een van beide ploegen meer?

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
9
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
40
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties