Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Portugal droogt Bosnië af; supporter rent veld op en grijpt Cristiano Ronaldo

Laatste update:

Roberto Martínez blijft in zijn beginperiode als bondscoach van Portugal volledig varen op Ronaldo, die een aanvalskoppel vormde met João Félix. Ook Rúben Dias en Bernardo Silva, die met Manchester City de Champions League wonnen, stonden aan de aftrap. Eden Dzeko, die in de finale met Internazionale net tekortkwam, stond bij Bosnië in de basis, net als voormalig Barcelona-middenvelder Miralem Pjanic.

In de openingsfase blunderde de Portugese doelman Diogo Costa bijna op een voorzet van Borna Barisic, die hij in alle vrijheid leek te kunnen vangen maar bijna in eigen doel frommelde. Kort daarna, in minuut 24, werd een kopdoelpunt afgekeurd van Ronaldo, die daarover zichtbaar gefrustreerd was. Terug aan de overzijde had Dzeko na precies een half uur de openingstreffer op de voet. De volley van de aanvoerder van Bosnië ging van een meter of zes echter over het doel.

Vrijwel uit het niets kwam Portugal een minuut voor rust op voorsprong. Bruno Fernandes verstuurde een steekbal op Bernardo Silva, die het met een stift knap afrondde: 1-0. In de tweede helft gebeurde vervolgens weinig spectaculairs meer. Portugal besliste de wedstrijd in de 77ste minuut bij een spaarzame kans via Bruno Fernandes, die binnenkopte uit een voorzet van Rúben Neves: 2-0. In blessuretijd maakte de nummer 10 van Manchester United ook nog zijn tweede van de avond. Fernandes stond op de goede plek om een afvallende bal op de borst te controleren, om die van zestien meter ineens binnen te volleren: 3-0. Portugal gaat met negen punten uit drie duels fier aan kop in Groep J. Bosnië heeft na drie duels pas drie punten en staat vierde.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties