Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Supporters trakteren Paris SG tijdens kampioensfeest op fluitconcert

Laatste update:

PSG begon nog wel zo goed in het eigen Prinsenpark: Ezequiel Lavezzi profiteerde na drie minuten van defensief gerommel van Rennes en schoot in de verre hoek binnen. El Pocho maakte zijn achtste goal van het seizoen. De stemming op de tribunes was uitgelaten en de kampioenen werden op het veld wellicht hierdoor wat gemakzuchtig. Na een goede kans voor Nélson Oliveira trok Foued Kadir met een diagonale knal de stand gelijk: 1-1. Binnen het halfuur kwamen de gasten zelfs op voorsprong.

Paul-Georges Ntep zag een indraaiende vrije trap in de verre hoek vallen en Laurent Blanc greep in: Marquinhos loste back Christophe Jallet af. PSG was voor rust nog dicht bij de gelijkmaker, maar een poging van Alex werd gekeerd door doelman Benoît Costil. De stemming in het publiek was omgeslagen, want PSG werd bij het klinken van het rustsignaal uitgefloten. Blanc liet Ibrahimovic, die vanwege een dijbeenblessure ruim een maand geleden voor het laatst meedeed, warmlopen.

Nadat Edinson Cavani een grote kans had verprutst, kwam Ibrahimovic na 56 minuten binnen de lijnen. PSG voerde de druk wel op, maar was te slordig in de passing en kwam niet verder dan een inzet van Alex tegen de lat, waardoor het gefluit wederom op de spelers neerdaalde. PSG, dat sinds eind oktober bovenaan staat, prolongeerde voor het eerst in haar historie de landstitel en werd voor de vierde keer kampioen. De laatste thuisnederlaag in de Ligue 1 dateerde van november 2012; ook toen was Rennes met 1-2 te sterk.

-

Meer nieuws

VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
5
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties