Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Supporters van FC Twente kiezen beste speler uit historie van club

Laatste update:

Op doel in het 'dream team' staat Sander Boschker en de verdediging voor hem wordt, van links naar rechts, gevormd door vier man: Jeroen Heubach, Douglas, Epy Drost en Roberto Rosales. De lezers van de krant zagen die vier spelers als de beste samengestelde verdedigingslinie ooit. Daarvoor wordt het middenveld gevormd door Theo Janssen, Wout Brama en Kenneth Perez. Allen vervulden zij belangrijke rollen in het kampioensjaar.

De voorhoede is er ook één uit recente jaren. De linksbuiten in het beste elftal is Dusan Tadic, die de club vorig jaar zomer verliet voor Southampton. In de punt staat de eeuwige topscorer van FC Twente, Blaise Nkufo. Op rechts is plaats ingeruimd voor stilist en publiekslieveling Bryan Ruiz. De trainer van het favoriete elftal is Fred Rutten, die in de zomer mogelijk in een rol terugkeert in Enschede.

De elf spelers die het beste team vormen namen ook de hoogte plaatsen in binnen de top vijftig van populairste FC Twente-voetballers. Andere bekende namen in de top twintig zijn die van Nacer Chadli (zestiende), Ronald de Boer (zeventiende) en Felipe Gutiérrez (achttiende), die nu nog onder contract staat bij de club.

Was Theo Janssen inderdaad de beste speler ooit voor FC Twente?

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
69
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
6
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
29
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties