Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Olivier Giroud vertrekt bij Milan en onthult in welk land hij carrière vervolgt

Laatste update:

Op sociale media kondigt Giroud zijn vertrek aan in een video. "Ik wil jullie vertellen dat mijn volgende twee wedstrijden mijn laatste voor Milan zijn. Ik ga mijn carrière vervolgen in de MLS", aldus de spits.

"Ik ben heel trots op wat ik deze drie seizoenen heb bereikt bij AC Milan. Dit is het goede moment om het bekend te maken. Sorry, ik ben een beetje emotioneel. Mijn verhaal bij Milan eindigt na dit seizoen, maar de club zit voor altijd in m'n hart."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AC Milan (@acmilan)

Heel verrassend kan het aanstaande vertrek van Giroud niet genoemd worden. Hoewel Milan graag langer met hem doorwilde, wisten Franse media enkele weken geleden al te melden dat Giroud zijn loopbaan bij Los Angeles FC zou vervolgen.

Dat laatste is inmiddels wel zeker. Zo deelt transfermarktexpert Fabrizio Romano maandagavond een foto op X van Giroud die net een contract tot eind 2025 bij Los Angeles FC heeft getekend.

Giroud maakte medio 2021 de overstap van Chelsea naar Milan. In zijn eerste seizoen werd hij direct landskampioen met i Rossoneri.

Tot dusver kwam Giroud tot 130 officiële duels namens Milan, waarin hij 48 keer scoorde. Ook dit seizoen is de Fransman veelal een vaste waarde in de spits bij de huidige nummer twee van de Serie A. Milan speelt dit seizoen nog tegen Torino (18 mei) en Salernitana (26 mei).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Arek Milik moet streep door EK en confrontatie met Oranje zetten door blessure
11
Liverpool kan Arne Slot herenigen met speler die 45 miljoen euro moet kosten
18
Driessen schuift opvallende naam naar voren als algemeen directeur voor Ajax
8
Hakim Ziyech scoort en is boos om wissel bij belangrijke zege Marokko
9
Duitsland wint laat op avond met twee gezichten voor Manuel Neuer
8
IJsland zorgt voor grote stunt door EK-favoriet Engeland op Wembley te verslaan
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties