Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Supportersclub hekelt 'beschadigen' van Ajax door Verweij en Driessen

Laatste update:

"Een lichtend voorbeeld hiervan is de zogenaamde Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf en diens collega, chef voetbal Valentijn Driessen", zo valt dinsdag te lezen in de verklaring van de supportersclub. "Met hun columns en podcasts hebben ze dit seizoen weer een belangrijke bijdrage geleverd aan de onrust binnen onze club. Ze maken gebruik van niet-integere leden van de vereniging Ajax die het nodig vinden om interne informatie naar beide heren te lekken."

De supportersvereniging geeft als voorbeeld de recente publicatie van Verweij over het opstappen van de bestuursraad van Ajax. "Aan het begin van de Algemene Ledenvergadering op 24 mei jl. kondigt voorzitter Frank Eijken via een verklaring het aftreden van de voltallige bestuursraad aan, in verband met een gebrek aan vertrouwen. De voorzitter is nog niet eens klaar met het oplezen van zijn verklaring of Verweij weet in De Telegraaf te melden dat de bestuursraad is opgestapt. Een duidelijk voorbeeld van dat er een lijntje is tussen de journalist en een onbetrouwbare bron (bronnen?) binnen de vereniging", krijgt de Ajax-watcher als verwijt mee.

Er wordt in het statement ook getwijfeld aan de meerwaarde van de columns en podcast die door Verweij en Driessen worden verzorgd. "Laat De Telegraaf nu al jaren Official Mediapartner zijn van Ajax. Ja, je leest het goed: Official Mediapartner. Wij vragen ons af wat de toegevoegde waarde is om een Official Mediapartner te hebben en wat je van deze samenwerking mag verwachten. In onze ogen doet mediapartner De Telegraaf door hun berichtgeving alleen maar afbreuk aan onze mooie club." De supportersclub sluit af met de stelling dat het tot medio 2023 lopende contract met een 'onbetrouwbare' partner als De Telegraaf nog eens goed tegen het licht moet worden gehouden.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
1
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
13
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties