Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez baalt van Engelse pers: 'Ze moeten respect voor mij hebben'

Laatste update:

"Suárez zet zijn tanden in City" en Chew-One luidden enkele koppen in de Engelse pers. De voormalig speler van onder meer Liverpool en Ajax baalt van alle ophef, zo vertelt hij in een interview met het Uruguayaanse radiostation Sport 890: "Hij duwde zijn hand tegen mijn keel. Ik begrijp echt niet waarom de Engelse media dit doen."

"Ze zijn op zoek naar problemen. Het zit hen blijkbaar nog hoog wat ik Engeland tijdens het WK heb aangedaan, maar ze vergeten dat ik in Engeland heb gespeeld en dat ze mij met respect zouden moeten behandelen", aldus Suárez.

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
0
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties