Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Suárez beet acht spelers, deelde kopstoot uit en gooide paraplu naar Jans'

Laatste update:

De Daily Star is in de geschiedenis van Suárez gedoken en heeft 'onderzoek' gedaan naar de tijd van Suárez in Uruguay. Hij werkte er zijn jeugdopleiding af en speelde een jaar in de hoofdmacht van Nacional, alvorens FC Groningen hem naar Europa haalde. In zijn tijd in Uruguay heeft Suárez volgens de krant al vijf keer iemand gebeten. Daarna zette hij zijn tanden in achtereenvolgens Otman Bakkal, Branislav Ivanovic en Giorgio Chiellini, wat een totaal maakt van acht.

Meer: Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff

De Daily Mirror schrijft dat Suárez in zijn eerste wedstrijd na zijn schorsing voor het bijten van Ivanovic ook flink over de schreef is gegaan. Liverpool speelde achter gesloten deuren een oefenwedstrijd tegen Burnley en Suárez kreeg het aan de stok met tegenstander Tom Anderson. Suárez gaf Anderson een kopstoot en ook na de wedstrijd hadden de twee ruzie. Burnley won de oefenwedstrijd met 2-0 en Liverpool had beelden gemaakt van de wedstrijd, die later door Burnley werden opgevraagd. 'Toevalligerwijs' was de kopstoot van Suárez weggeknipt en beide clubs spraken af het incident in de doofpot te stoppen.

Dezelfde krant claimt ook een interview met Jans, die bij FC Groningen trainer was van Suárez. Jans baalt van het gedoe rond de Uruguayaan, omdat hij veel respect heeft voor de speler Suárez. Toch haalt Jans een incident aan bij de Trots van het Noorden. "Hij was mijn steraanvaller, maar ik verbande hem naar het tweede. Hij deed niets op de training. Hij was niet fit en dat vertelde ik hem ook. Een andere keer wisselde ik hem. Het regende, hij pakte een paraplu en gooide het ding naar mijn hoofd. Natuurlijk, spelers hebben driftbuien, maar bijten? Dat is walgelijk."

Luis Suárez moet professionele hulp zoeken

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties